En häst - ett tillskott
NOD räknar fram hästens foderstat utifrån ditt grov- och hästfoder. Det som saknas blandar vi i varje hästs egen NOD. Med ett 40-tal näringsämnen av högsta kvalitet får varje häst exakt de mineral- och mikroämnen den behöver. Dessutom ger vi tillskott för mage, leder, temperament, muskler, hovar mm.

Ett heltäckande tillskott specialblandat utifrån din hästs
status och behov - och upp till 50%
billigare än motsvarande tillskott.
Bara en skopa i varje måltid - klart!


Flera hästar i stallet
Har du flera eller riktigt många hästar som står på samma grov- och hästfoder - då är NOD Stall en smart, flexibel och ekonomisk lösning där du inte kompromissar med hästens näringsbehov.

Även här utgår vi från individernas unika behov av en komplett och balanserad giva mineraler, vitaminer och spårämnen och funktionstillskott för alla hästar eller mindre grupper.

Men NOD Stall är också ett vanligt alternativ för kunder
med flera hästar eller gemensamt
stall där man till en rimlig kostnad vill ta utfodringen och hästarnas prestationer till en ny nivå.


Det bästa vitamin- & mineraltillskottet
Med allt ojämnare näringsinnehåll i grovfoder måste man numera alltid komplettera mineraler, spårämnen och vitaminer. Då blir det svårt att få rätt balanser med de generaliserade tillskott som finns på marknaden.

Vi blandar din exklusiva NOD Mineral utifrån din verklighet och utan mellanhänder blir det inte
dyrare - bara bättre! Vi kan också komplettera med t.ex aminosyror eller funktiontillskott.
Läs mer om
NOD Mineral

INSTANT - SUMMER
INSTANT SUMMER ges som ett generaliserat näringstillskott under betesperiod då hästen inte får beräknad foderstat. Kompenserar kända brister av vitaminer, mineraler och spårämnen i vallgröda på samma sätt som grovfodret måste kompletteras.
Läs mer om
SUMMER
Läs mer om hästnutrition

INSTANT - Maxad rehab
INSTANT-serien är startups när man snabbt vill komma igång med NOD-principen om betydelsen av alla näringsämnes samverkan i kroppen. Vi ringar in fyra hela problemområden och i varje INSTANT kombineras flera funktionstillskott med en rejäl boost av näringsämnen som ger kroppen bränsle - både till stöd för funktionsämnena, men framför allt för att starta kroppens naturliga processer.
Läs mer om
INSTANT
INSTANT är främst avsedd för en begränsad rehabtid och sedan ersättas med en individuellt sammansatt NOD.
NODs unika värden
Komplett nutrition
Utifrån din grovfoderanalys och val av kraftfoder ställer vi givor och energi-/proteinbalans. Alla brister och felbalanser av vitaminer, mineraler, spårämnen kompletteras sedan i NOD receptet, där vi också justerar ämnen utifrån hästens status. Du får den absolut mest välbalanserade och kompletta foderstaten för din häst.
Tillskott ingår
Många hästar behöver tillskott för mage/tarm, temperament, muskler och leder. Dessa ämnen ingår som standard i NOD, så du behöver inte ge något annat tillskott.

Spara över 50%
NOD köper du direkt från oss utan mellanhänder. Tillsammans med vår toppmoderna tillverkning gör det att du sparar över 50% mot jämförbara kvalitetsprodukter på marknaden.
Smidig leverans
NOD levereras normalt för 2 månaders behov. Efter 6 veckor stämmer vi av hästens status och justerar receptet inför nästa leverans. Självklart godkänner du varje köp innan leverans och är inte bunden att fortsätta med NOD.
Enkelt och säkert
Med NOD får varje häst sin egen förpackning och unika, kompletta blandning. Du får t.o.m bild på din häst på burken och möjlighet att välja en smak som hästen gillar. Enkelt att hantera och ingen risk för misstag i utfodringen.
Hög kvalitet
NOD använder bara godkända råvaror av högsta kvalitet. Vår unika tillverkningsprocess har 100% spårbarhet av varje blandning. NOD är registrerat hos Jordbruksverket och har även full kontroll på tävlingskarenser.