NOD Optimal - absolut mest perfekta nutritionslösningen för din häst. Vi räknar på foderstaten ämne för ämne och ställer in NOD Optimal för att komplettera varje brist
och kvotförhållande.
Funktionstillskott ingår i beräknad underhållsdos och justeras utifrån hästens status.
Du får 3 påsar som räcker 20 dagar var, för att kunna garantera att hästen fått varje milligram av tillskotten och kunnat buffra sina näringsförråd kontinuerligt.
En skopa i varje måltid - klart!
När du beställer
Du registrerar dig och därefter varje häst med uppgifter om nuvaranade foderstat och status.
Du får beställningsbekräftelse med uppgifter om hur vi vill ha ev grovfoderanalys och bild på resp. häst till NOD burken.
Vi kontaktar dig och pratar igenom hästarnas status. Sedan gör vi en foderstat och recept som du får i orderbekräftelse.
Levereras med DHL inom 1 vecka.
Efter 6 veckor får du SMS där du har möjlighet att justera inför nästa leverans. Självklart kan du också pausa eller avsluta.
Optimal pris
Häst
Pony
579.-/mån.
529.-/mån.Levereras för 60 dgr i 3 påsar.
Frakt ingår.
Betalas mot faktura inom 15 dagar eller delbetalas per månad 15 resp 45 dagar.

NODs unika värden
Komplett nutrition
Utifrån din grovfoderanalys och val av kraftfoder ställer vi givor och energi-/proteinbalans. Alla brister och felbalanser av vitaminer, mineraler, spårämnen kompletteras sedan i NOD receptet, där vi också justerar ämnen utifrån hästens status. Du får den absolut mest välbalanserade och kompletta foderstaten för din häst.
Tillskott ingår
Många hästar behöver tillskott för mage/tarm, temperament, muskler och leder. Dessa ämnen ingår som standard i NOD, så du behöver inte ge något annat tillskott.

Spara över 50%
NOD köper du direkt från oss utan mellanhänder. Tillsammans med vår toppmoderna tillverkning gör det att du sparar över 50% mot jämförbara kvalitetsprodukter på marknaden.
Smidig leverans
NOD levereras normalt för 2 månaders behov. Efter 6 veckor stämmer vi av hästens status och justerar receptet inför nästa leverans. Självklart godkänner du varje köp innan leverans och är inte bunden att fortsätta med NOD.
Enkelt och säkert
Med NOD får varje häst sin egen förpackning och unika, kompletta blandning. Du får t.o.m bild på din häst på burken och möjlighet att välja en smak som hästen gillar. Enkelt att hantera och ingen risk för misstag i utfodringen.
Hög kvalitet
NOD använder bara godkända råvaror av högsta kvalitet. Vår unika tillverkningsprocess har 100% spårbarhet av varje blandning. NOD är registrerat hos Jordbruksverket och har även full kontroll på tävlingskarenser.