648
Pris inkl. moms och frakt.
Räcker 30 dagar för häst (600 kg).
KAMPANJ: +30 dagar refill spara 324.-
972.-
Hoofcare + refill
Pris inkl. moms och frakt.
Räcker 60 dagar för häst (600 kg).
Innehåll
per dag
Jästkultur
3.0
g
Methionin
4.0
g
Lysin
2.0
g
Lecitin
2.0
g
Prebiotisk fiber
3.9
g
MSM
10.0
g
Kollagen I
7.3
g

Vitaminer
Vitamin A
14300.0
IU
Vitamin D
4933.0
IU
Vitamin E
754.0
mg
Vitamin B1
210.0
mg
Vitamin B2
22.0
mg
Vitamin B6
27.0
mg
Vitamin B12
500.0
mcg
Vitamin B3
49.0
mg
Vitamin B9
49.0
mg
Vitamin B7
22.0
mg
Vitamin C
136.0
mg
Vitamin K
7.0
mg
Vitamin B5
102.0
mg

Mineraler
Kalciumkarbonat
10.6
g
- Kalcium
4.0
g
Natriumfosfat
12.1
g
- Fosfor
3.1
g
Magnesium
5.8
g
- Magnesium
1.9
g
Natriumklorid
4.9
g
- Natrium
4.4
g
Kiselgur
3.3
g
- Kisel
1.4
g

Spårämnen
Kopparsulfat
760.0
mg
- Koppar
190.0
mg
Mangansulfat
1266.7
mg
- Mangan
380.0
mg
Zinksulfat
2033.3
mg
- Zink
600.0
mg
Kaliumjodid
47.7
mg
- Jod
2.4
mg
Koboltkarbonat
62.0
mg
- Kobolt
0.6
mg
Natriumselenit
84.5
mg
- Selen
0.8
mg
Selenjäst
217.6
mg
- Selen
0.4
mg

Instant HOOFCARE
Hovarnas kvalitet och status återspeglar ohälsa på samma sätt som hud och päls. Dessutom reagerar hovarna snabbt på fodrets sammansättning, tillgången på näringsämnen och eventuella brister. Hovens komplexa uppbyggnad och de belastningar den utsätts för, är en metabolistisk utmaning för kroppen där åtskilliga ämnen behövs för att hoven ska utvecklas och nybildas optimalt. Inom ramen för en normal skoperiod, ser ofta hovslagaren tidiga signaler på utvecklingen av hovens och därmed kroppens status.
Balanserad foderstat - hovar i balans
Förändringar av såväl foder som miljö ger ofta tydlig effekt på hovarna. Såväl aminosyror och mineraler som spårämnen, vitaminer och funktionsämnen påverkar hovens status. Praktiska försök visar att framför allt balansen mellan olika näringsämnen har stor betydelse för hovarnas kvalitet och utveckling, vilket leder oss till vikten av en väl sammansatt och balanserad foderstat och en optimalt fungerande tarm.
Vi har hittat bristen
Utan att riktigt lyckas har foder- och tilskottsproducenter länge försökt hitta ett "magiskt recept" för de så vanliga problemen med hovkvalitet. NODs erfarenhet är att man måste arbeta med hela metabolismen för att lyckas och är då även beroende av foderstaten och varje individs metabola status.
Med HOOFCARE har vi lyckats skapa en produkt som visat överraskande god effekt i de flesta fallen och där du kan förvänta dig tydligt resultat redan inom en normal skoperiod.
HOOFCARE ger max hovrehab
Instant HOOFCARE är ett heltäckande funktionstillskott som innehåller de beprövade råvaror som ingår i utvecklingen av hovens alla delar, tillsammans med tarmstödjande tillskott och självklart även en komplett boost av balanserade spårämnen och vitaminer för att kompensera för brister i foderstaten.
Instant HOOFCARE är formulerad med rätt balans för att komplettera din befintliga foderstat. Vi rekommenderar att man efterhand går över till NOD som blandas med exakt rätt mängder av alla tillskott för just din häst. Det ger en långsiktigt hållbar och bra foderlösning.

NODs unika värden
Komplett nutrition
Utifrån din grovfoderanalys och val av kraftfoder ställer vi givor och energi-/proteinbalans. Alla brister och felbalanser av vitaminer, mineraler, spårämnen kompletteras sedan i NOD receptet, där vi också justerar ämnen utifrån hästens status. Du får den absolut mest välbalanserade och kompletta foderstaten för din häst.
Tillskott ingår
Många hästar behöver tillskott för mage/tarm, temperament, muskler och leder. Dessa ämnen ingår som standard i NOD, så du behöver inte ge något annat tillskott.

Spara över 50%
NOD köper du direkt från oss utan mellanhänder. Tillsammans med vår toppmoderna tillverkning gör det att du sparar över 50% mot jämförbara kvalitetsprodukter på marknaden.
Smidig leverans
NOD levereras normalt för 2 månaders behov. Efter 6 veckor stämmer vi av hästens status och justerar receptet inför nästa leverans. Självklart godkänner du varje köp innan leverans och är inte bunden att fortsätta med NOD.
Enkelt och säkert
Med NOD får varje häst sin egen förpackning och unika, kompletta blandning. Du får t.o.m bild på din häst på burken och möjlighet att välja en smak som hästen gillar. Enkelt att hantera och ingen risk för misstag i utfodringen.
Hög kvalitet
NOD använder bara godkända råvaror av högsta kvalitet. Vår unika tillverkningsprocess har 100% spårbarhet av varje blandning. NOD är registrerat hos Jordbruksverket och har även full kontroll på tävlingskarenser.